De weg naar tevredenheid – Arjen Sernee

verschenen: mei 2018.

ISBN boek: 9789492939036. verkoopprijs: 23,95 euro.

ISBN e-book: 9789492939128. verkoopprijs: 9,99 euro.

Uit onderzoeken blijkt dat hoe meer tevreden ‘de mens’ is, des te productiever, succesvoller, gezonder en socialer hij/zij is. Dit lijkt dus een win/win-situatie voor zowel werknemers als werkgevers, alsmede voor het individu en de gehele maatschappij. De praktijk is echter, zoals wij weten, totaal anders. De weg naar tevredenheid is zeer geschikt voor eenieder die op zoek is naar (meer) tevredenheid of vermindering van klachten.

Daarnaast is dit boek zeer goed bruikbaar voor bedrijven die een verbeteringsslag willen maken, want de mensen in je bedrijf zijn nu eenmaal bepalend voor de winst. Heb je derhalve genoeg van ‘geluksboeken’ en wil jij op een realistische wijze aan de slag met het bevorderen van je persoonlijke tevredenheid en heb je daarbij behoefte aan concrete handvatten waar je echt wat mee kunt? Dan is dit het boek dat je kan helpen om je verandering waar te maken. Zoals enkele lezers verklaarden: “Had ik dit boek maar eerder gelezen.” Of “Ik voel mij een stuk positiever.”

Over de auteur
Drs. Arjen Sernee is geboren in Haarlem, gehuwd, en is opgevoed door zorgzame ouders. Hij heeft 35 jaar ervaring op gedaan bij een groot bedrijf in diverse functies en werkt sinds 2003 als eigenaar/psycholoog met zijn bedrijf Via Mentalis Consultancy. Zijn instelling in het leven is pragmatisch; met beide benen op de grond. In zijn werk is hij gericht op het
verkrijgen van tevredenheid bij de individuele mens en daarmee samenhangend meer rendement voor bedrijven, waarbij het afstemmen en optimaliseren van belangen voorop staat.