Kijk, zo gaat dat! – Tischa Neve/ Ellie Norden 

verschenen: april 2020.

ISBN boek: 9789492939395. verkoopprijs: 20,00 euro.

ISBN e-book: 9789492939449. verkoopprijs: 9,99 euro.

Voor elke gebeurtenis een verhaaltje

In het leven van jonge kinderen gebeuren veel nieuwe dingen. Sommige leuk, maar ook best spannend, zoals een vakantie, naar de kapper of uit logeren. En soms ook gebeurtenissen die veel impact op een kind kunnen hebben. De eerste schooldag, een ziekenhuisopname of een begrafenis. Of het nou leuk, minder leuk of heftig is, het is fijn en goed om je kind hierop voor te bereiden en er na afloop samen over te lezen en praten.

In Kijk, zo gaat dat! vind je voor de meest voorkomende situaties en gebeurtenissen aansprekende verhalen voor jonge kinderen. Lees een verhaal voor en koppel het aan de specifieke situatie van jouw kind, zo weet je kind wat het te wachten staat en helpt het om er samen na afloop over na te praten en te verwerken. Voor jou als ouder of professional geeft Tischa Neve bij elk verhaal tips waar je op kunt letten en hoe je je kind het beste voorbereidt of helpt bij gebeurtenissen. Een superhandig (voorlees)boek dat je steeds uit de kast pakt als er iets nieuws of spannends staat te gebeuren voor je jonge kind!

Over de auteur:
Tischa Neve is kinderpsycholoog en opvoedkundige, bekend van diverse radio- en tv-programma’s en haar opvoedboeken. Daarnaast verzorgt Tischa regelmatig lezingen en workshops over ‘opvoeding’ voor ouders, opvoeders en professionals, en verzorgt ze online opvoedcursussen.

Ellie Norden is zelfstandige en werkt als opruimcoach en ambulant begeleider. Ze helpt mensen (vaak jongeren) om meer structuur in hun leven te krijgen. Als voormalig onderwijzeres is ze dol op verhalen en heeft ze met plezier de verhalen in dit boek geschreven.

Recensies, interviews etc.

Recensie Hanneke Tinor-Centi http://hanneketinorcenti.nl/kijk-zo-gaat-dat/

Recensie Veronique Janssen https://buff.ly/3eV6sDo

Recensie Birdy’s Boeken https://twitter.com/FuturoUitgevers/status/1276970209493102595