Drakenbloed – Pepper Kay
Spannende fantasy – deel 1

Het bloed van de draak is heet als vuur en dringt via de snee die de nagel heeft veroorzaakt Tessa’s lichaam binnen. Ze voelt hoe het vuur zich als een koortsaanval door haar hele lijf verspreidt…

De confrontatie met de draak vormt het begin van een reeks gebeurtenissen waar Tessa geen invloed op heeft. Ze komt terecht in een andere wereld. Een wereld met magie. De mensen die ze daar ontmoet, proberen haar een taak op te dringen. Iets waar Tessa niets van wil weten. Het enige wat zij wil, is naar huis om haar leven als archeologe weer op te pakken.

Gaandeweg wordt het Tessa echter duidelijk dat ze geen keus heeft. Er is geen weg terug. Ze wordt in een bepaalde richting gedwongen en zal de strijd moeten aangaan. Een strijd op leven en dood.

Het vervolg op Drakenbloed is Drakenspoor.

Over de auteur:
Pepper Kay (pseudoniem) is als vertaler van technische documentatie vrijwel haar gehele werkzame leven al bezig met taal. Pas in 2010 ontdekte ze een onvermoede liefde voor het schrijven van verhalen. Al snel wist Pepper waar haar hart lag: het schrijven van sciencefiction-verhalen.

Inmiddels heeft Pepper Kay zeven boeken op haar naam staan. Vijf daarvan maken deel uit van de SF-serie over interstellair privédetective Kit Guardner: MaalstroomDoodvonnisVuurstormSlangenkuil en ID-crisis. Met haar boeken Drakenbloed en Drakenspoor laat Pepper zien dat zij ook een wereld mét magie weet te creëren.

Previews, recensies en interviews:
Recensie Drakenbloed, bij Fantasize / Modern Myths
Recensie Drakenbloed, bij Veronique’s Boekenhoekje
Recensie Drakenbloed, bij Thrillers&More
Recensie Drakenbloed, bij Boekenvirus
Recensie Drakenbloed, bij Conniesboekkies
Recensie Drakenbloed, bij Connie’s Boekenblog
Op bezoek bij auteur Pepper Kay, door Connie Flipse bij Connie’s Boekenblog
Recensie Drakenbloed, bij MagicTales
Recensie Drakenbloed, bij deBoekensalon