Ondernemersboek van Tom Meuleman

Het manuscript van het ondernemersboek van Tom Meuleman is gereed en ligt inmiddels bij de eindredacteur. Over anderhalve maand zal Tom’s boek over ‘bedrijfsopvolging in familiebedrijven’ bij ons verschijnen.

De titel en het ISBN van Tom’s boek zijn inmiddels ook vastgelegd. Het boek het ‘Opvolger gezocht‘ en het ISBN is 9789492939517. Verschijning staat gepland voor de derde week van augustus.

Tom is fiscaal jurist en familieadviseur en houdt zich in de dagelijkse praktijk bezig met het adviseren van familiebedrijven. Hij heeft Management Economie en Recht gestudeerd aan Saxion Hogeschool in Enschede en aansluitend hierop fiscaal recht aan de Rijksuniversiteit in Groningen. Na afronding van zijn studie is Tom gaan werken in de fiscale adviespraktijk en in 2011 is hij partner geworden bij de Jong & Laan, waar hij verantwoordelijk is voor de fiscale praktijk en familieadvies praktijk.

Gezien zijn brede interesse voor familiebedrijven heeft hij zich gespecialiseerd in het begeleiden van families bij opvolgingsvraagstukken van het bedrijf binnen de familie. De focus ligt hierbij niet alleen op het fiscale, financiële en juridische gedeelte, maar zeker ook op het sociale vlak. Al die aspecten komen in ‘Opvolger gezocht‘ aan bod.