Nieuwe titels voor de herfst

De blaadjes vallen, het regent veelvuldig en de avonden worden weer langer… en dus kijken we uit naar de boeken die komende herfst bij ons gaan verschijnen.

Eind oktober verschijnt het boek ‘Bedrijfsafsplitsingen‘ van Dennis Steur. De afsplitsing van een bedrijfsonderdeel is één van de belangrijkste en meest complexe activiteiten in het bestaan van een onderneming. Indien niet perfect uitgevoerd, is een afsplitsing direct bedreigend voor de continuïteit van uw organisatie. Voor iedereen die op zoek is naar inzicht in de vragen én antwoorden die spelen bij een afsplitsing van een bedrijfsonderdeel, is dit handboek een essentieel hulpmiddel.

Eind november verschijnt dan het boek ‘Van virus naar verbinding‘ van Fred van ’t Ent. In dit boek staat Fred stil bij de coronacrisis, het overheidsbeleid in deze, de protesten en alle veranderingen die de maatschappij heeft ondergaan in de afgelopen achttien maanden. In het boek staan ook diverse interviews, zoals met OMT-lid Diederik Gommers en psychiater Bram Bakker.

Beide auteurs debuteren met deze nieuwe titels.