Mindhacking bereikt 2e plaats

Al 57 dagen in de top-100 en sinds gisteren op de nummer 2 positie bij Managementboek: het gaat uitstekend met het twee maanden geleden verschenen boek ‘Mindhacking‘ van Ronald van Aggelen.

Met ‘Mindhacking‘ heeft Futuro Uitgevers al de vijfde uitgave die de top-100 bij Managementboek heeft bereikt. Eerder lukte dit met Het Flitsbrein (47 dagen) en Mannen en/of Vrouwen (51 dagen), beide van Bert Overbeek. Ook de recent verschenen uitgaves ‘Ondernemer in 100 dagen‘ van Thomas Blekman (1o dagen) en ‘Spanning rond de boardroom‘ van Frank Peters en Eric Heres (3 dagen) hebben al in deze top-100 gestaan. In totaal hebben dus vijf van de vijftien tot dusver bij ons verschenen managementboeken deze top-100 lijst bereikt.

Ronald van Aggelen staat met ‘Mindhacking‘ niet alleen het langst in de top-100, maar hij heeft met zijn huidige tweede plaats ook de hoogste positie tot op heden bereikt. Bert Overbeek haalde met ‘Mannen en/of Vrouwen‘ de 5e positie en met ‘Het Flitsbrein‘ de 7e plek. We zijn dus supertrots op Ronald (op de foto links, bij overhandiging van het eerste exemplaar).