Lydia Brewster in ‘Mijn Geheim’

Lydia Brewster in ‘Mijn Geheim’

Auteur Lydia Brewster staat uitgebreid in de nieuwste uitgave van het tijdschrift ‘Mijn  Geheim’.  In een groot artikel vertelt ze over haar leven en over haar boek ‘Luma‘, dat enkele maanden geleden bij ons is verschenen.

De aankondiging van het interview staat als bovenste vermelding op de cover, en daarnaast heeft Lydia liefst zeven pagina’s ter beschikking voor haar verhaal. Aan het artikel is tevens nog een lezersactie gekoppeld, want ‘Mijn Geheim’ geeft liefst 5 exemplaren van de aangrijpende roman ‘Luma‘ weg.

Misbruik is helaas nog steeds een belangrijk maatschappelijk thema, en we zijn dan ook erg blij dat Lydia Brewster uitgebreid de ruimte krijgt om haar verhaal te vertellen en zo aandacht aan dit thema te schenken.

Gerelateerde berichten

Laat uw reactie achter

Uw reactie*

Uw naam*
Uw website

Annemieke FigeeBert OverbeekbreinDaniel MeyerDiversiteitElke dag feestErik Jan KoedijkfantasyFrank PetersFuturo UitgeversGamificationGroepsdrukGuido de ValkHet FlitsbreinHorst StreckintuitieJohan SteenhoekJorien WeerdenburgKees LindhoutKoen RomeijnKoppelzonesKracht zonder machtleiderschapLeonie van RijnMaarten SnelmanagementboekMannen en/of VrouwenMarcel RoozeboomMarieke SimonsMascha GesthuizenMindhackingMonique HooltNanko BoermaneuroNeuroleiderschapNorman JansenPepper KayReset!Ronald van Aggelensci-fiSusan AmoraalTamarWaardevolle verbindingenWessel de ValkYvonne Franssen