Lydia Brewster heeft een missie

Lydia Brewster heeft een missie

De roman ‘Luma‘ van Lydia Brewster is sinds ongeveer twee weken te koop. Afgelopen week hebben we bijgepraat met de auteur, onder andere over komende promotie-acties.

Het aangrijpende debuut van Lydia vertelt het verhaal van een meisje dat misbruikt is, later steeds voor ‘foute mannen’ kiest maar uiteindelijk wordt tot de vrouw die ze nu is: sterk en zelfverzekerd. De eerste (fraaie) recensies verschijnen inmiddels, maar het is de ambitie van de auteur om meer te doen.

Het centrale thema van ‘Luma‘ (misbruik) is helaas immer actueel, en dat betekent dat voorlichting erg belangrijk is. Afgelopen week hebben we in Amsterdam met Lydia over de promotie- en voorlichtingsplannen gesproken, dus hier gaan jullie meer over horen de komende maanden.

Gerelateerde berichten

Laat uw reactie achter

Uw reactie*

Uw naam*
Uw website

Annemieke FigeeBert OverbeekbreinDaniel MeyerDiversiteitElke dag feestErik Jan KoedijkfantasyFrank PetersFuturo UitgeversGamificationGroepsdrukGuido de ValkHet FlitsbreinHorst StreckintuitieJohan SteenhoekJorien WeerdenburgKees LindhoutKoen RomeijnKoppelzonesKracht zonder machtleiderschapLeonie van RijnMaarten SnelmanagementboekMannen en/of VrouwenMarcel RoozeboomMarieke SimonsMascha GesthuizenMindhackingMonique HooltNanko BoermaneuroNeuroleiderschapNorman JansenPepper KayReset!Ronald van Aggelensci-fiSusan AmoraalTamarWaardevolle verbindingenWessel de ValkYvonne Franssen