Futuro Uitgevers start met e-learning

Futuro Uitgevers en OnlineAble gaan samenwerken bij de ontwikkeling van een e-learningplatform. Dit hebben beide partijen gisteren in Amsterdam afgesproken.

Het platform zal worden gebouwd door OnlineAble, dat jarenlange ervaring heeft met e-learning en dan met name in de OR-branche. Met het nieuwe platform gaat Futuro Uitgevers haar experts (auteurs) de mogelijkheid bieden om hun expertise nu ook via blended learning en e-learning aan te bieden. “We zijn een multimediale uitgeverij en we denken in thema’s en doelgroepen, en dit is dan ook een logische aanvulling op onze boeken, e-books en workshops,” aldus Maarten Snel.

“We wilden hier al langer mee aan de slag, maar het zoeken naar de juiste partner met de juiste expertise en waar we een ‘klik’ mee hadden, kostte meer tijd dan gewenst. Met OnlineAble hebben we die juiste partner gevonden,” vult Marcel Roozeboom van Futuro Uitgevers aan. Het platform zal binnen enkele maanden ‘live’ gaan; de komende periode wordt er gebouwd en zullen de auteurs van Futuro Uitgevers intensief bij het project worden betrokken.