De Schaduwbokser vanaf maandag te koop

De Schaduwbokser vanaf maandag te koop

Vanaf komende maandag is de aangrijpende maar met humor geschreven roman ‘De Schaduwbokser‘ van Johan Zonnenberg bij alle Nederlandse en Belgische boekhandels verkrijgbaar. 

Met de vormgever zijn vandaag de laatste correcties in de zetproeven doorgevoerd en alles is nu gereed. En dus zal ‘De Schaduwbokser‘ na het weekend beschikbaar komen als papieren boek, en twee dagen later is ook het e-book verkrijgbaar.

In ‘De Schaduwbokser’ vertelt Zonnenberg het verhaal van de dertigjarige Victor die terugkijkt op zijn leven. Het is het eerste boek van Zonnenberg bij Futuro Uitgevers, maar hij heeft hiervoor al heel veel geschreven. Van korte verhalen tot gedichten, en van romans tot non-fictie. Met zijn werk is hij al menigmaal in de prijzen gevallen en tot ‘lijstjes’ doorgedrongen.

Gerelateerde berichten

Laat uw reactie achter

Uw reactie*

Uw naam*
Uw website

Annemieke FigeeBert OverbeekbreinDaniel MeyerDiversiteitElke dag feestErik Jan KoedijkfantasyFrank PetersFuturo UitgeversGamificationGroepsdrukGuido de ValkHet FlitsbreinHorst StreckintuitieJohan SteenhoekJorien WeerdenburgKees LindhoutKoen RomeijnKoppelzonesKracht zonder machtleiderschapLeonie van RijnMaarten SnelmanagementboekMannen en/of VrouwenMarcel RoozeboomMarieke SimonsMascha GesthuizenMindhackingMonique HooltNanko BoermaneuroNeuroleiderschapNorman JansenPepper KayReset!Ronald van Aggelensci-fiSusan AmoraalTamarWaardevolle verbindingenWessel de ValkYvonne Franssen