Cover boek Paul Schmidt is gereed

Cover boek Paul Schmidt is gereed

Over een maand verschijnt het boek ‘Mission Command‘ van Paul Schmidt bij ons. Terwijl de auteur nog de laatste hand legt ana het manuscript, is de cover van dit boek over leiderschap inmiddels gereed.
 
Paul Schmidt is trainer/coach en mede-eigenaar van Mission Command, een organisatie die zich richt op leiderschaps- en teamontwikkeling binnen het bedrijfsleven en de (semi)overheid. Als trainer/coach legt Paul zich vooral toe op leiderschap, teamontwikkeling, sales en gedragsverandering. Jarenlang was hij vaste columnist voor het vakmagazine ‘SalesManagement’ en ook schrijft hij op diverse blogs. 
 
Eind oktober verschijnt dus z’n boek ‘Mission Command‘ (ISBN 9789492939005).

Gerelateerde berichten

Laat uw reactie achter

Uw reactie*

Uw naam*
Uw website

Annemieke FigeeBert OverbeekbreinDaniel MeyerDiversiteitElke dag feestErik Jan KoedijkfantasyFrank PetersFuturo UitgeversGamificationGroepsdrukGuido de ValkHet FlitsbreinHorst StreckintuitieJohan SteenhoekJorien WeerdenburgKees LindhoutKoen RomeijnKoppelzonesKracht zonder machtleiderschapLeonie van RijnMaarten SnelmanagementboekMannen en/of VrouwenMarcel RoozeboomMarieke SimonsMascha GesthuizenMindhackingMonique HooltNanko BoermaneuroNeuroleiderschapNorman JansenPepper KayReset!Ronald van Aggelensci-fiSusan AmoraalTamarWaardevolle verbindingenWessel de ValkYvonne Franssen