Boek Dennis Steur is verschenen

Het zesentachtigste boek bij Futuro Uitgevers is recent verschenen. Met ‘Bedrijfsafsplitsing‘ heeft Dennis Steur zijn eerste boek geschreven en deze titel is nu als papieren uitgave en als e-book overal verkrijgbaar.

Dennis Steur is bedrijfseconoom, ondernemer, heeft een IT-achtergrond en is gespecialiseerd in het organiseren en implementeren van bedrijfsafsplitsingen voor private en beursgenoteerde ondernemingen. Afgelopen vrijdag heeft hij het eerste exemplaar van ‘Bedrijfsafsplitsing‘ mogen ontvangen tijdens een gezellige samenkomst in Amersfoort.

De afsplitsing van een bedrijfsonderdeel is één van de belangrijkste en meest complexe activiteiten in het bestaan van een onderneming. Indien niet perfect uitgevoerd, is een afsplitsing direct bedreigend voor de continuïteit van uw organisatie. De implementatie kent vrijwel geen foutenmarge en moet in één keer goed. In dit handboek geeft Dennis een uitgebreid ‘stappenplan’ om tot een succesvolle implementatie van een bedrijfsafsplitsing te komen.