Actie met Koen Romeijn op beurs

In het weekend van 22 en 23 oktober vindt in Rijswijk de jaarlijkse Gothic & Fantasy-beurs plaats. Futuro Uitgevers heeft daar een royale stand en zal met enkele auteurs aanwezig zijn.

De Gothic & Fantasy-beurs is een tweedaags evenement vol ‘fantasy, gothic en middeleeuwen’ voor iedereen die geïnteresseerd is in een fantasiewereld. Ruim 140 standhouders verzorgen een markt door verschillende producten te verkopen; kleding, maskers, accessoires, sieraden, beelden, wierook, schoenen, make-up en veel meer. Futuro Uitgevers staat er met een grote stand waarop we ons fantasy-, sci-fi- en thriller-assortiment zullen tonen. Een van de aanwezige auteurs is Koen Romeijn, auteur van ‘De Strop Ploeg‘ en gitarist bij Heidevolk, en deze band zal op beide dagen ook een concert geven.

In samenwerking met de organisatie van de beurs is er ook een prijsactie. Wij stellen daarvoor diverse exemplaren van Koen’s boek beschikbaar, en de winnaars kunnen hun door Koen gesigneerde boek op onze stand ophalen en met de auteur zelf op de foto. Het evenement in de Broodfabriek in Rijswijk is op zaterdag en zondag geopend van 10 tot 17 uur. Voor de prijsactie, bekijk deze pagina.