Streck spreekt in bibliotheek

Streck spreekt in bibliotheek

Auteur Horst Streck heeft gisteren in de volgepakte bibliotheek van Almere een inspirerende lezing gegeven over gamification. Hij deed dit tijdens het speciale E-sports event waarbij de deelnemers onder andere gingen lasergamen en Fifa17 konden spelen.

In de ‘nieuwe bieb’ van Almere was het gisteravond erg druk met voornamelijk jonge bezoekers. Een perfecte omgeving dus voor gastspreker Horst Streck, auteur van het boek ‘Gamification‘ en voorzitter van de Dutch Games Association. Hij verzorgde een mooie lezing, gaf aansprekende voorbeelden en wist zijn gehoor zeer te boeien. Een mooie avond en zeker voor herhaling vatbaar.

Gerelateerde berichten

Laat uw reactie achter

Uw reactie*

Uw naam*
Uw website

Annemieke FigeeBert OverbeekBrechtje de LeijbreinDaniel MeyerDe VeranderformuleElke dag feestErik Jan KoedijkfantasyFrank PetersFuturo UitgeversGamificationGroepsdrukGuido de ValkHet FlitsbreinHorst StreckintuitieJohan SteenhoekJorien WeerdenburgJos van RooyenKees LindhoutKoen RomeijnKoppelzonesKracht zonder machtleiderschapLeonie van RijnMaarten SnelmanagementboekMannen en/of VrouwenMarcel RoozeboomMindhackingMonique HooltNanko BoermaneuroNeuroleiderschapPepper KayReset!Rob CoolenRonald van Aggelensci-fiSjaak OverbeekeSusan AmoraalTamarWaardevolle verbindingenWessel de Valk