Artikel met Horst Streck in FD

Artikel met Horst Streck in FD

Afgelopen zaterdag heeft in het FD (Financieel Dagblad) een groot artikel gestaan over ‘gamification’ en onze auteur Horst Streck kwam hierin uitgebreid aan het woord.

Na radio-optredens bij BNR, Radio1 en New Business Radio en diverse artikelen op (zakelijke) websites, nu dus een artikel met de auteur van het boek ‘Gamification‘ in de krant. Directe feedback op je handelingen vergroot je lerend vermogen en dat werkt het beste bij gaming, zo valt in het artikel te lezen. Streck: “Virtual en augmented reality bieden gigantische mogelijkheden.” Het complete artikel valt te lezen op de website van FD, maar zit wel achter een ‘slotje’.

Gerelateerde berichten

Laat uw reactie achter

Uw reactie*

Uw naam*
Uw website

Annemieke FigeeBert OverbeekBrechtje de LeijbreinDaniel MeyerDe VeranderformuleDiversiteitElke dag feestErik Jan KoedijkfantasyFrank PetersFuturo UitgeversGamificationGroepsdrukGuido de ValkHet FlitsbreinHorst StreckintuitieJohan SteenhoekJorien WeerdenburgJos van RooyenKees LindhoutKoen RomeijnKoppelzonesKracht zonder machtleiderschapLeonie van RijnMaarten SnelmanagementboekMannen en/of VrouwenMarcel RoozeboomMindhackingMonique HooltNanko BoermaneuroNeuroleiderschapPepper KayReset!Ronald van Aggelensci-fiSjaak OverbeekeSusan AmoraalTamarWaardevolle verbindingenWessel de Valk