ID-crisis – Pepper Kay
Een Kit Guardner Scifi – deel 1

Het leek zo’n gemakkelijke opdracht: het opsporen van Kurush, de zesjarige zoon van een Anterraanse diplomaat. Zodra Kit Guardner zich echter met de zaak gaat bezighouden, lijkt iets of iemand er alles voor over te hebben haar zoektocht te dwarsbomen.

Al snel na aankomst op Anterra wordt Kit beschuldigd van moord en wordt ze zonder enige vorm van proces afgevoerd naar P1, de zwaarste strafkolonie in het universum. Daar komt ze terecht in een web van intriges rondom de illegale handel in ID-chips.

Ineens is de gemakkelijke klus een levensgevaarlijke zoektocht geworden waarbij Kit zichzelf volledig dreigt kwijt te raken…

Over de auteur:
Pepper Kay (pseudoniem) is als vertaler van technische documentatie vrijwel haar gehele werkzame leven al bezig met taal. Pas in 2010 ontdekte ze een onvermoede liefde voor het schrijven van verhalen. Al snel wist Pepper waar haar hart lag: het schrijven van sciencefiction-verhalen.

Inmiddels heeft Pepper Kay zeven boeken op haar naam staan. Vijf daarvan maken deel uit van de SF-serie over interstellair privédetective Kit Guardner: MaalstroomDoodvonnisVuurstormSlangenkuil en ID-crisis. Met haar boeken Drakenbloed en Drakenspoor laat Pepper zien dat zij ook een wereld mét magie weet te creëren.

Previews, recensies en interviews:
Recensie ID-crisis, bij Veronique’s Boekenhoekje
Recensie ID-crisis, bij Boekenvirus
Recensie ID-crisis, bij deBoekensalon
Recensie ID-crisis, bij 9636wen’s blog