Doodvonnis – Pepper Kay
Een Kit Guardner Scifi – deel 4

In het begin doet ze het af als toeval, maar al snel wordt het interstellair privédetective Kit Guardner duidelijk dat er een onzichtbare vijand op haar jaagt. Wanneer ze ook nog eens wordt verdacht van moord en haar broer Jim onbereikbaar is, ziet ze geen andere uitweg dan de hulp van een zwerver te accepteren en samen met hem te vluchten.

Dit alles houdt Kit niet tegen de speurtocht naar haar verdwenen moeder voort te zetten. Bij elke stap lukt het haar meer informatie te verzamelen en groeit de hoop dat zij haar moeder uiteindelijk zal vinden. Maar hoe dichter ze bij haar doel komt, des te meer neemt ook de twijfel toe.

Haar zoektocht brengt haar naar een plek waar niets is wat het lijkt, waar mensen op de hoogte zijn van haar komst en waar men uitziet naar het gebruik van haar genetisch materiaal…

Over de auteur:
Pepper Kay (pseudoniem) is als vertaler van technische documentatie vrijwel haar gehele werkzame leven al bezig met taal. Pas in 2010 ontdekte ze een onvermoede liefde voor het schrijven van verhalen. Al snel wist Pepper waar haar hart lag: het schrijven van sciencefiction-verhalen.

Inmiddels heeft Pepper Kay zeven boeken op haar naam staan. Vijf daarvan maken deel uit van de SF-serie over interstellair privédetective Kit Guardner: MaalstroomDoodvonnisVuurstormSlangenkuil en ID-crisis. Met haar boeken Drakenbloed en Drakenspoor laat Pepper zien dat zij ook een wereld mét magie weet te creëren.

Previews, recensies en interviews:
Recensie Doodvonnis, bij 9636wen’s blog
Recensie Doodvonnis, bij Valeries Boekenwereld
Recensie Doodvonnis, bij Veronique’s Boekenhoekje
Interview met auteur Pepper Kay, door FantasyWereld
Recensie Doodvonnis, bij deBoekensalon
Recensie Doodvonnis, bij FantasyWereld
Pepper Kay en Doodvonnis in de spotlight, door Anthonie Holslag
Recensie Doodvonnis, bij Ikhouvanhorrorfantasyenspanning
Recensie Doodvonnis, bij Hebban.nl