De Relatieschatkist – Lyona Rose

ISBN: 9789492939313. Prijs: 20,00 euro.

ISBN e-book: 9789492939937. prijs: 9,99 euro.

Verschijning: medio december 2022.

In de hedendaagse Nederlandse samenleving bevinden vele mensen zich in een partnerrelatie of zijn ernaar opzoek. Er wordt veel aandacht besteed om de juiste partner aan te trekken en binnen te halen, maar wat gebeurt er eigenlijk als je eenmaal iemand hebt gevonden en je in een serieuze partnerrelatie terechtkomt?

Op school leren we verscheidene vakken die ons helpen om als volwassenen zelfstandig te kunnen functioneren en een goede baan te vinden, maar het relatieconcept blijft tot de dag van vandaag nog steeds een raadsel. Wat eigenlijk best vreemd is aangezien een relatie met een geliefde veel invloed uitoefent op onze lichamelijke en geestelijke gezondheid. Maar vele relaties en huwelijken stranden of monden uit in een vechtscheiding waar ex-partners en helaas ook veel kinderen jaarlijks gedupeerd door raken.

Het boek ‘De relatieschatkist‘ is een algemeen hulpboek voor iedereen en kan als een toegankelijke handleiding worden gezien voor alle koppels, jong en oud ongeacht cultuur, leeftijd en sociale klasse. ‘De Relatieschatkist’ staat voor een gezonde relatie en om die te kunnen openen zijn elf sleutels essentieel. Deze sleutels vertellen ons wat wij nodig hebben om een harmonieuze en gezonde relatie te kunnen aangaan en behouden, om zo de schatkist te kunnen openen naar een langdurige en solide partnerrelatie.

Over de auteur

Lyona Rose (1990) is opgeleid als sociaal pedagogisch hulpverlener aan de Hoge School van Amsterdam op het gebied van jeugdzorg en geestelijke gezondheidzorg. Zij heeft daarvoor een vooropleiding gedaan als sociaal pedagogisch werker. Naast haar opleidingen heeft Lyona altijd een creatieve kant gehad en heeft zij negen jaar op de theaterschool gezeten in Amsterdam en heeft ze ook een achtergrond in dans, zang en muziek.

Nadat ze jarenlang met gezinnen had gewerkt, besloot Lyona om zich te gaan richten op een van haar grootste passies in het leven: schrijven. Haar expertise en haar levenservaring in langdurige partnerrelaties brachten haar op het idee om een verrijkend hulpboek te schrijven over partnerrelaties: De Relatieschatkist. Een boek dat iedereen verrijkende informatie en transformatie zal bieden die zich in een relatie bevindt of ervoor openstaat. Lyona gelooft in liefde, respect, samenhorigheid en gelijkheid tussen partners. En heeft vanuit haar brede kennis en ervaring 11 sleutels ontwikkelt die de Relatieschatkist kunnen openen naar een langdurige solide partnerrelatie.

In de media

Interview Radio Aalsmeer: https://radioaalsmeer.nl/programma/echt-esther/uitzending/2023-03-09/

Interview Diemen Radio

Interview Flevopost: https://krant-lelystad.flevopost.nl/reader/?epub=https://krant-lelystad.flevopost.nl/ndc-ws/flevopostlelystad/issues/6324/#/pages/10

Recensies

Elma Bruin: https://thenewroyaltyworldblog.wordpress.com/2023/01/08/recensie-de-relatieschatkist/

Wij testen het: https://www.wijtestenhet.nl/de-relatieschatkist-recensie/

Inge Brunnekreef: https://www.hebban.nl/recensie/ingebrun-over-de-relatieschatkist