Bestemming onbekend – Wessel de Valk
Spannende thriller, deel 1

Wanneer Iskander Bregt nietsvermoedend op het terras van Hotel Metropole in Brussel zit, wordt hij geconfronteerd met een huiveringwekkend, schel geluid. Als enige gast blijft hij op het terras zitten. Tot hij een in het zwart geklede man ontdekt, die er voor de explosie niet was geweest. Iskander besluit hem te volgen. Daarbij wordt hij onverwacht geholpen door een onbekende vrouw.

Enkele uren later wordt hij wakker in zijn eigen restaurant in Noord-Spanje. Gedurende acht dagen verschijnen en verdwijnen mensen door heel Europa, elkaar achtervolgend om achter de identiteit van de man in het zwart te komen. Wie is hij? Wie zijn de Reizigers? Welk rol speelt Iskander in deze even mysterieuze als gewelddadige reis?

Bestemming onbekend is een adembenemend verhaal, dat de lezer niet loslaat. Van de eerste tot de laatste pagina neemt Wessel de Valk zijn lezers mee in een fascinerende, nieuwe manier van reizen die zowel spannend als intrigerend is. Het maakt Bestemming onbekend tot een zeer toegankelijke pageturner.

Het vervolg op Bestemming onbekend is Het Patroon.

Over de auteur:
Wessel de Valk is afgestudeerd criminoloog, mediaondernemer en schrijver. Hij heeft grote interesse in innovatie en wetenschap. Die interesse is ook terug te vinden in zijn debuutthriller Bestemming onbekend en in zijn tweede boek Het Patroon.

Previews, recensies en interviews:
Leesfragment Bestemming onbekend, bij Passie voor boeken
Recensie Bestemming onbekend, bij Thrillerlezers
Recensie Bestemming onbekend, door Marc-Jan van Dam
Recensie Bestemming onbekend, bij Passie voor boeken
Recensie Bestemming onbekend, bij Thrillerlezers
Recensie Bestemming onbekend, bij Boekenvirus
Recensie Bestemming onbekend, bij Conniesboekkies
Recensie Bestemming onbekend, door Hanneke Tinor-Centi
Recensie Bestemming onbekend, bij Ikhouvanhorrorfantasyenspanning
Gastblog Wessel de Valk, bij ElineY