Mascha Gesthuizen op AmsterdamFM

Mascha Gesthuizen op AmsterdamFM

Auteur Mascha Gesthuizen is vanmiddag een uur lang te gast geweest bij het lokale radiostation AmsterdamFM. Ze was te gast in het boekenprogramma van Bert van Galen om te praten over ‘Halverwege het einde‘.

In het verleden zijn  meerdere auteurs van ons al te gast geweest deze hoofdstedelijke omroep, waaronder Guido de Valk, Jan Merton en Frank Peters. Vanmiddag mocht dus Mascha Gesthuizen uitgebreid ingaan op haar aangrijpende roman en het thema ‘depressies’. 

Na de geslaagde uitzending hebben we Mascha gefeliciteerd met deze nieuwe mijlpaal, en daarna hebben we nog uitgebreid gesproken over de komende promotie-acties rond haar debuut ‘Halverwege het einde‘.

 

Gerelateerde berichten

Laat uw reactie achter

Uw reactie*

Uw naam*
Uw website

Annemieke FigeeBert OverbeekBrechtje de LeijbreinDaniel MeyerDe man van VenusDiversiteitElke dag feestErik Jan KoedijkfantasyFrank PetersFuturo UitgeversGamificationGroepsdrukGuido de ValkHet FlitsbreinHorst StreckintuitieJohan SteenhoekJorien WeerdenburgJos van RooyenKees LindhoutKoen RomeijnKoppelzonesKracht zonder machtleiderschapLeonie van RijnMaarten SnelmanagementboekMannen en/of VrouwenMarcel RoozeboomMindhackingMonique HooltNanko BoermaneuroNeuroleiderschapPepper KayReset!Ronald van Aggelensci-fiSjaak OverbeekeSusan AmoraalTamarWaardevolle verbindingenWessel de Valk