Streck schrijft boek over ‘gamification’

Streck schrijft boek over ‘gamification’

Horst Streck en Futuro Uitgevers hebben ‘elkaar gevonden’ en dus zal de auteur een boek gaan schrijven dat in de eerste helft van volgend jaar bij de uitgeverij zal verschijnen. Het onderwerp is ‘gamification’.

Gamification is ‘hot’, zo noemt onderzoeksbureau Gartner het een zeer belangrijke ontwikkeling voor organisatie. Horst Streck is dé Nederlands gamification deskundige en is voorzitter van de Dutch Games Association. Daarnaast is Horst een veelgevraagd spreker en sinds 2012 actief met zijn bedrijf Gamifier. Daarvoor was hij chief executive officer van Youdagames (een internationaal operend Casual Games bedrijf). Over de exacte inhoud van zijn boek en de titel ervan, volgt later meer informatie.

Gerelateerde berichten

Laat uw reactie achter

Uw reactie*

Uw naam*
Uw website

Annemieke FigeeBert OverbeekBrechtje de LeijbreinDaniel MeyerDe VeranderformuleDiversiteitElke dag feestErik Jan KoedijkfantasyFrank PetersFuturo UitgeversGamificationGroepsdrukGuido de ValkHet FlitsbreinHorst StreckintuitieJohan SteenhoekJorien WeerdenburgJos van RooyenKees LindhoutKoen RomeijnKoppelzonesKracht zonder machtleiderschapLeonie van RijnMaarten SnelmanagementboekMannen en/of VrouwenMarcel RoozeboomMindhackingMonique HooltNanko BoermaneuroNeuroleiderschapPepper KayReset!Ronald van Aggelensci-fiSjaak OverbeekeSusan AmoraalTamarWaardevolle verbindingenWessel de Valk