Oorlogsroman ‘Tamar’ komt eraan

Oorlogsroman ‘Tamar’ komt eraan

Vanaf medio volgende week zal de oorlogsroman ‘Tamar‘ van Monique Hoolt leverbaar zijn. Het omslag van het boek is inmiddels gereed.

Het boek gaat over het maken van morele keuzes in oorlogstijd en wordt door drie verschillende vrouwen verteld. Machteloze kleine mensen zoeken naar verklaringen om iets gruwelijks te begrijpen, het politieke drama is gevat in een persoonlijk en meeslepend verhaal. Hoe overleef je een oorlog als je niemand kunt vertrouwen? Hoolt vertelt in het boek het verhaal van  een joods meisje dat tijdens de Tweede Wereldoorlog opgroeit in een pleeggezin, maar de thematiek is helaas anno 2017 nog steeds erg actueel. 

Tamar‘ verschijnt als papieren boek en als e-book en is vanaf volgende week bij alle Nederlandse en Belgische boekhandels verkrijgbaar.

Gerelateerde berichten

Laat uw reactie achter

Uw reactie*

Uw naam*
Uw website

Annemieke FigeeBert OverbeekBrechtje de LeijbreinDaniel MeyerDe VeranderformuleDiversiteitElke dag feestErik Jan KoedijkfantasyFrank PetersFuturo UitgeversGamificationGroepsdrukGuido de ValkHet FlitsbreinHorst StreckintuitieJohan SteenhoekJorien WeerdenburgJos van RooyenKees LindhoutKoen RomeijnKoppelzonesKracht zonder machtleiderschapLeonie van RijnMaarten SnelmanagementboekMannen en/of VrouwenMarcel RoozeboomMindhackingMonique HooltNanko BoermaneuroNeuroleiderschapPepper KayReset!Ronald van Aggelensci-fiSjaak OverbeekeSusan AmoraalTamarWaardevolle verbindingenWessel de Valk