Nieuwe boek Oomen nu te koop

Nieuwe boek Oomen nu te koop

Vanaf vandaag is ‘Bovenscheidend Vermogen‘, het nieuwe managementboek van Adriaan Oomen, bij alle Nederlandse en Belgische boekhandels verkrijgbaar. In het boek helpt Oomen de lezer om zijn of haar merk/bedrijf beter onderscheidend te maken van de concurrentie.

Afgelopen weekend is het boek afgerond en vanaf vanmorgen is het beschikbaar via al onze verkooppartners, zowel ‘stenen’ winkels als webshops. Het boek ‘Bovenscheidend Vermogen‘ is de opvolger van ‘Hebbes!‘, dat Oomen in 2012 schreef. Vanmiddag zal het boek, waarvan uiteraard ook een e-bookversie te koop is, officieel ten doop worden gehouden tijdens een bijeenkomst in Nijmegen.

Gerelateerde berichten

Laat uw reactie achter

Uw reactie*

Uw naam*
Uw website

Annemieke FigeeBert OverbeekBrechtje de LeijbreinDaniel MeyerDe VeranderformuleElke dag feestErik Jan KoedijkfantasyFrank PetersFuturo UitgeversGamificationGroepsdrukGuido de ValkHet FlitsbreinHorst StreckintuitieJohan SteenhoekJorien WeerdenburgJos van RooyenKees LindhoutKoen RomeijnKoppelzonesKracht zonder machtleiderschapLeonie van RijnMaarten SnelmanagementboekMannen en/of VrouwenMarcel RoozeboomMindhackingMonique HooltNanko BoermaneuroNeuroleiderschapPepper KayReset!Rob CoolenRonald van Aggelensci-fiSjaak OverbeekeSusan AmoraalTamarWaardevolle verbindingenWessel de Valk