Monique volop in de media

Monique volop in de media

Het gaat goed met de pas verschenen oorlogsroman ‘Tamar‘ en auteur Monique Hoolt: veel positieve recensies en volop media-aandacht.

Vorige week donderdag was de boeklancering in het Verzetsmuseum in Amsterdam. De dag erna mocht Monique verschijnen bij RTV Oost om te vertellen over haar debuutroman. Dit interview is op de website te bekijken. Vanochtend is daarnaast een groot (twee pagina’s liefst) interview met Monique verschenen in  de Tubantia.

Inmiddels loopt ook de verkoop van het boek goed, en verschijnen (met name bij Bol.com) steeds meer uiterst positieve recensies en lezersreacties. En daar zijn we, net als Monique, uiteraard erg blij mee.

Gerelateerde berichten

Laat uw reactie achter

Uw reactie*

Uw naam*
Uw website

Annemieke FigeeBert OverbeekBrechtje de LeijbreinDaniel MeyerDe VeranderformuleDiversiteitElke dag feestErik Jan KoedijkfantasyFrank PetersFuturo UitgeversGamificationGroepsdrukGuido de ValkHet FlitsbreinHorst StreckintuitieJohan SteenhoekJorien WeerdenburgJos van RooyenKees LindhoutKoen RomeijnKoppelzonesKracht zonder machtleiderschapLeonie van RijnMaarten SnelmanagementboekMannen en/of VrouwenMarcel RoozeboomMindhackingMonique HooltNanko BoermaneuroNeuroleiderschapPepper KayReset!Ronald van Aggelensci-fiSjaak OverbeekeSusan AmoraalTamarWaardevolle verbindingenWessel de Valk