Horst Streck in Ochtendshow

Horst Streck in Ochtendshow

Auteur Horst Streck (van het boek ‘Gamification‘) was vanochtend te gast in het programma de Ochtendshow op Radio 1. Aanleiding was de Gamecom beurs die dezer dagen in Keulen plaats vindt.

Horst was de afgelopen periode al te gast in een middagprogramma op Radio 1 en bij New Business Radio. Vanochtend vroeg mocht hij in de Ochtendshow praten over het belang van de Nederlandse game-industrie, dit naar aanleiding van de gamebeurs Gamecom. Als voorzitter van de Dutch Game Association en auteur van het pas verschenen boek ‘Gamification‘ is hij dan natuurlijk de aangewezen persoon.

Het radio-interview is hier terug te beluisteren.

Gerelateerde berichten

Laat uw reactie achter

Uw reactie*

Uw naam*
Uw website

Annemieke FigeeBert OverbeekBrechtje de LeijbreinDaniel MeyerDe VeranderformuleElke dag feestErik Jan KoedijkfantasyFrank PetersFuturo UitgeversGamificationGroepsdrukGuido de ValkHet FlitsbreinHorst StreckintuitieJohan SteenhoekJorien WeerdenburgJos van RooyenKees LindhoutKoen RomeijnKoppelzonesKracht zonder machtleiderschapLeonie van RijnMaarten SnelmanagementboekMannen en/of VrouwenMarcel RoozeboomMindhackingMonique HooltNanko BoermaneuroNeuroleiderschapPepper KayReset!Rob CoolenRonald van Aggelensci-fiSjaak OverbeekeSusan AmoraalTamarWaardevolle verbindingenWessel de Valk