Gielkens ontvangt eerste boeken

Gielkens ontvangt eerste boeken

Vanmiddag heeft auteur Jos Gielkens de eerste exemplaren van zijn nieuwe boek ‘Service Management‘ ontvangen uit handen van zijn uitgevers.

Het boek ‘Service Management‘ is anderhalve week geleden verschenen, maar vanwege een welverdiende vakantie kon Gielkens zijn eigen boek niet eerder zelf in ontvangst nemen. Vanmiddag was het zover en kon hij zelf het resultaat van maandenlange arbeid in handen nemen. Nadat hij samen met uitgever Maarten Snel (links op foto) had geposeerd, werden de promotie-acties voor de komende periode besproken.

De titel ‘Service Management’ is als papieren boek en als e-book verkrijgbaar bij alle Nederlandse en Belgische boekhandels, alsmede via de iBookstore en Amazon.

Gerelateerde berichten

Laat uw reactie achter

Uw reactie*

Uw naam*
Uw website

Annemieke FigeeBert OverbeekBrechtje de LeijbreinDaniel MeyerDe VeranderformuleElke dag feestErik Jan KoedijkfantasyFrank PetersFuturo UitgeversGamificationGroepsdrukGuido de ValkHet FlitsbreinHorst StreckintuitieJohan SteenhoekJorien WeerdenburgJos van RooyenKees LindhoutKoen RomeijnKoppelzonesKracht zonder machtleiderschapLeonie van RijnMaarten SnelmanagementboekMannen en/of VrouwenMarcel RoozeboomMindhackingMonique HooltNanko BoermaneuroNeuroleiderschapPepper KayReset!Rob CoolenRonald van Aggelensci-fiSjaak OverbeekeSusan AmoraalTamarWaardevolle verbindingenWessel de Valk