Workshops

Van kennis naar kunde

Futuro Uitgevers werkt samen met auteurs/sprekers die elk op een bepaald vakgebied expert zijn. Ze hebben allemaal ruime ervaring met het trainen van groepen en individuen, en kunnen uiteraard ‘maatwerk’ leveren.

Of het nu gaat om een seminar voor een grote groep medewerkers, of een meer interactieve workshop voor een kleinere groep mensen: onze experts helpen u graag ‘van kennis naar kunde’.

De workshop of training kan plaatsvinden op een door ons verzorgde locatie, of bij u ‘inhouse’. 

Thema's en experts

Hierbij onze experts die klaar staan om u en uw organisatie te helpen.

Guido de Valk is expert en coach op het gebied van (neuro)leiderschap, brein en mindfulness. Guido is auteur van het boek Neuroleiderschap, dat op de longlist heeft gestaan van het Managementboek van het Jaar 2016.

Bert Overbeek is expert op het gebied van besluitvorming, intuitie en diversiteit (mannen en vrouwen). Bert is auteur van Het Flitsbrein (#7 bij Managementboek) en Mannen en/of Vrouwen (#5 bij Managementboek).

Leonie van Rijn en Annemieke Figee zijn de auteurs van het boek Groepsdruk. Zij weten alles over teamcoaching, groepsdruk en ongeschreven regels, en zijn perfect in staat uw team ‘verder op weg te helpen’.

Sjaak Overbeeke is deskundige op het gebied van emotionele intelligentie, communicatie, leiderschap en teamontwikkeling. Hij is onder andere auteur van het boek Omgaan met gevoelsmensen en weet alles over denkers, doeners en voelers.

Susan Amoraal helpt om teams en individuen de juiste balans te laten vinden tussen werk en privé. Haar tips zijn beschreven in het boek Elke dag feest.

Thomas Blekman is ondernemer, spreker en auteur van Ondernemer in 100 dagen en Corporate Effectuation. Hij helpt start-ups, entrepreneurs en intrapreneurs op weg om van hun bedrijf een succes te maken.

Ronald van Aggelen weet alles van beïnvloeden en manipuleren. Hij is auteur van Mindhacking en helpt al tientallen jaren bedrijven bij het verbeteren van de prestaties vanuit psychologie, neurologie en ondernemerschap. 

Horst Streck is voorzitter van de Dutch Games Association en auteur van Gamification. Hij weet alles van het belang van gaming voor het bedrijfsleven, het onderwijs en de gezondheidszorg.

Frank Peters en Eric Heres zijn experts op het gebied van reputatie- en crisismanagement. Ze hebben jarenlange ervaring op deze terreinen en schreven onlangs het boek Spanning rond de boardroom.

Interesse?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een workshop/seminar met een van onze experts? Neem dan contact op met ons via telefoon of e-mail! 

U kunt ons bereiken via welkom@futurouitgevers.nl of door te bellen met Marcel Roozeboom (06-10378113) of Maarten Snel (06-25293252). Wij vernemen graag uw wensen, en vertellen u graag meer over de mogelijkheden en de kosten.