Workshops

Van kennis naar kunde

Futuro Uitgevers werkt samen met auteurs/sprekers die elk op een bepaald vakgebied expert zijn. Ze hebben allemaal ruime ervaring met het trainen van groepen en individuen, en kunnen uiteraard ‘maatwerk’ leveren.

Of het nu gaat om een (online) seminar voor een grote groep medewerkers, of een meer interactieve workshop voor een kleinere groep mensen: onze experts helpen u graag ‘van kennis naar kunde’.

De workshop of training kan plaatsvinden op een door ons verzorgde locatie, bij u ‘inhouse’ of online. 

Thema's en experts

Hierbij onze experts die klaar staan om u en uw organisatie te helpen.

Guido de Valk is expert en coach op het gebied van (neuro)leiderschap, brein en mindfulness. Guido is auteur van de boeken Neuroleiderschap en Menselijk Leiderschap.

Bert Overbeek is expert op het gebied van besluitvorming, intuitie en diversiteit (mannen en vrouwen). Bert is auteur van Het Flitsbrein, Mannen en/of Vrouwen, Diversiteit, Goden en Goerooes, en de Schakelaar.

Rutger Slump is trainer en auteur van het boek Hoofdstuk en ervaringsdeskundige op het gebied van de gezondheidszorg.

Sjaak Overbeeke is deskundige op het gebied van emotionele intelligentie, communicatie, leiderschap en teamontwikkeling. Hij is onder andere auteur van het boek Omgaan met gevoelsmensen en weet alles over denkers, doeners en voelers.

Rolf Grouve ondernemer, spreker en auteur van Ondernemerskracht, Subsidiekracht, IT-Kracht en Crisiskracht.

Ronald van Aggelen weet alles van beïnvloeden en manipuleren. Hij is auteur van Mindhacking en helpt al tientallen jaren bedrijven bij het verbeteren van de prestaties vanuit psychologie, neurologie en ondernemerschap. 

Horst Streck is voorzitter van de Dutch Games Association en auteur van Gamification. Hij weet alles van het belang van gaming voor het bedrijfsleven, het onderwijs en de gezondheidszorg.

Frank Peters is expert op het gebied van reputatie- en crisismanagement. van hem zijn onder andere de boeken Reputatiemanagement voor iedereen, Mediatraining voor iedereen en Crisiscommunicatie voor iedereen verschenen.

Interesse?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een workshop/seminar met een van onze experts? Neem dan contact op met ons via telefoon of e-mail! 

U kunt ons bereiken via welkom@futurouitgevers.nl of door te bellen met Marcel Roozeboom (06-10378113). Wij vernemen graag uw wensen, en vertellen u graag meer over de mogelijkheden en de kosten.