Mindhacking voor teams

Mindhacking voor teams – Ronald van Aggelen
Zo krijg je meer invloed als team(lid)

Iedereen kent ze wel: de groepen mensen die als team door het leven moeten, maar zonder dat ze een gezamenlijk doel voor ogen hebben, en zonder een goed zicht op teamdynamiek. Dan is het leven als team ondragelijk.

Dit boek gaat over het vergroten van invloed van teams en teamleden. Op inspirerende wijze wordt in Mindhacking voor teams duidelijk gemaakt wat teamleden kunnen doen om effectiever te kunnen samenwerken en hoe gedrag door Mindhacking-technieken kan worden beïnvloed. Voor teammanagers en opdrachtgevers wordt duidelijk hoe teams optimaal gaan werken.

In het boek worden sportmetaforen gebruikt om duidelijk te maken wat focus en commitment betekenen en hoe onze hersenen kunnen worden gemanipuleerd om prestaties te realiseren. In de hoofdstukken worden acht karikaturen van teamleden gebruikt om teamdynamiek en teamprestaties te illustreren. In Mindhacking voor teams behandelt de auteur thema’s als manipulatie en beïnvloeding van gedrag, en geeft hij voorbeelden hoe teams en teamleden bij kunnen dragen aan het succes van organisaties.

Over de auteur:
Ronald van Aggelen is partner bij management consultingbureau EarlyBridge. Vanuit zijn passie om ‘mensen verder te brengen’, werkt Ronald al vijfentwintig jaar als ondernemer op het gebied van mens en prestaties. Hij schreef eerder de boeken Je baan of je leven, Dertigers in crisis en Mindhacking.

Ronald is grootgebracht in de corporate omgevingen van KLM en Campina en heeft nu grote en kleine organisaties als klant. Beïnvloeding is zijn vakgebied en vanuit de psychologie, neurologie en ondernemerschap hebben duizenden mensen al kennis gemaakt met zijn energieke en inspirerende wijze van werken. De auteur schreef eerder het succesvolle boek Mindhacking (2016).

Previews, recensies en interviews:

 

Boek Mindhacking voor teams:
ISBN: 9789492221872
Prijs: € 23,95 (incl. btw)
Omvang: circa 200 pagina’s
Formaat: 15×23 cm
Verkrijgbaar begin 2019
Bestel uw boek via:
  

E-book Mindhacking voor teams:
ISBN: nog niet bekend
Prijs: € 9,99 (incl. btw)
Bestel uw e-book via:
Verkrijgbaar begin 2019