E-learning Omgaan met gevoelsmensen

De online cursus Omgaan met gevoelsmensen is met name bedoeld voor mensen die samenleven of samenwerken met sensitieve partners, collega’s of kinderen. Je leert de grote verschillen kennen in de belevings- en denkwereld van Voelers, Denkers en Doeners kennen, en ook hoe wezenlijk verschillend hun diepste drijfveren zijn. 

In het tweede gedeelte krijg je aan de hand van filmpjes en voorbeelddialogen praktische handvatten om de communicatie, omgang en mogelijke conflicten met gevoelsmensen te verbeteren – om er uiteindelijk achter te komen dat miscommunicatie vaak op misverstand berust.  Tenslotte doen we je een aantal oefeningen aan de hand om mee te oefenen en je vaardigheden te vergroten.

Over de trainer:

Sjaak Overbeeke is al ruim 20 jaar trainer, coach, therapeut, docent en schrijver op het gebied van emotionele intelligentie, communicatie, leiderschap en teamontwikkeling. Hij geeft regelmatig trainingen en workshops rondom het thema ‘voelen, denken en doen’ en publiceerde vier boeken over persoonlijkheidstypes, communicatie en ethiek. Als therapeut werkt hij (ook met koppels) aan thema’s als communicatie, relateren, zingeving en werk-privé-balans.

 

E-learning Omgaan met gevoelsmensen:
Prijs: € 69,00 (incl. btw)
Leertype: Asynchroon
Studiebelasting: 8 uur
Trainingsmethode: Online
Vereiste ervaring: Geen
Sector: Alle sectoren

Bestel nu

Let op: Als u klikt op ‘Bestel nu’ dan komt u op de site van Futuro Academy. Pas na het aanmaken van een nieuw account op de site van Futuro Academy, en na betaling via iDeal krijgt u toegang tot deze e-learning.