De weg naar tevredenheid

De weg naar tevredenheid – Arjen Sernee
Concrete handvatten om verandering waar te maken

Uit onderzoeken blijkt dat hoe meer tevreden ‘de mens’ is, des te productiever, succesvoller, gezonder en socialer hij/zij is. Dit lijkt dus een win/win-situatie voor zowel werknemers als werkgevers, alsmede voor het individu en de gehele maatschappij. De praktijk is echter, zoals wij weten, totaal anders.

De weg naar tevredenheid is zeer geschikt voor eenieder die op zoek is naar (meer) tevredenheid of vermindering van klachten. Daarnaast is dit boek zeer goed bruikbaar voor bedrijven die een verbeteringsslag willen maken, want de mensen in je bedrijf zijn nu eenmaal bepalend voor de winst.

Heb je derhalve genoeg van ‘geluksboeken’ en wil jij op een realistische wijze aan de slag met het bevorderen van je persoonlijke tevredenheid en heb je daarbij behoefte aan concrete handvatten waar je echt wat mee kunt? Dan is dit het boek dat je kan helpen om je verandering waar te maken. Zoals enkele lezers verklaarden: “Had ik dit boek maar eerder gelezen.” Of “Ik voel mij een stuk positiever.”

Over de auteur:
Arjen Sernee is geboren in Haarlem, gehuwd, en is opgevoed door zorgzame ouders. Hij heeft 35 jaar ervaring opgedaan bij een groot bedrijf in diverse functies en werkt sinds 2003 als eigenaar/psycholoog met zijn bedrijf Via Mentalis Consultancy. Zijn instelling in het leven is pragmatisch; met beide benen op de grond. In zijn werk is hij gericht op het verkrijgen van tevredenheid bij de individuele mens en daarmee samenhangend meer rendement voor bedrijven, waarbij het afstemmen en optimaliseren van belangen voorop staat.

Previews, recensies en interviews:
Artikel De weg naar tevredenheid, bij HRzone
Preview De weg naar tevredenheid, door Arjen Sernee bij Managementboek 
Recensie De weg naar tevredenheid, bij Managementboek
Recensie De weg naar tevredenheid, door Hanneke Tinor-Centi
Nieuwsbericht Arjen Sernee schrijft boek, bij Omroep Almere
Nieuwsbericht Almeerder schrijft boek, bij AlmereNieuws

Boek De weg naar tevredenheid:
ISBN: 9789492939036
Prijs: € 23,95 (incl. btw)
Omvang: 210 pagina’s
Formaat: 15×23 cm
Bestel uw boek via:
 

E-book De weg naar tevredenheid:
ISBN: 9789492939128
Prijs: € 9,99 (incl. btw)
Bestel uw e-book via: