De man van Venus – Daniël Meyer
Spannende thriller, deel 1

zijn rolstoel ligt anderhalve meter bij hem vandaan. Aan de bloeduitstortingen in zijn gezicht te zien, hebben ze hem eruit geslagen maar het kan ook voetenwerk zijn geweest. Zijn hele adamsappel is naar binnen getrapt

Na het overlijden van zijn vrouw leeft Daan Meyer een teruggetrokken bestaan. Wanneer hij eindelijk weer zo ver is dat hij denkt te kunnen genieten van het gezelschap van een vrouw, krijgt hij opnieuw een forse slag te verwerken als hij zijn beste vriend Leo dood aantreft. En hiermee komt alles waarin Daan gelooft en waaraan hij waarde hecht op losse schroeven te staan.

Leo hield zich bezig met het veredelen van Nederwiet. En het wordt Daan al snel duidelijk dat het zijn vermoorde vriend is gelukt een nieuwe variant te kweken (Venus genaamd) die een enorme impact op de handel in cocaïne zal hebben.

Omdat hij de enige is die weet waar Leo de veredelingshistorie en receptuur van Venus in de cloud heeft opgeslagen, is Daan het doelwit van grote en kleine drugshandelaren en wordt er meedogenloos op hem gejaagd.

Het vervolg op De man van Venus is Het masker van Venus.

Over de auteur:
Daniël Meyer (pseudoniem) heeft na zijn studie vliegtuigbouwkunde ook bedrijfskunde gestudeerd en ontwikkelde zich tot entrepreneur pur sang. Zijn ideeën hebben inmiddels geresulteerd in een aantal succesvolle projecten. Mede door zijn grote passie voor vliegen, komt hij in aanraking met de meest kleurrijke personen. Door zijn oprechte interesse in mensen hoort hij vaak verhalen die voor anderen verborgen blijven. En soms zijn deze gesprekken zo fascinerend en boeiend dat ze uitmonden in een eigen verhaal, zoals De man van Venus en het tweede deel Het masker van Venus.

Previews, recensies en interviews:
Blog De top-12 van 2018, bij Samenlezenisleuker
Recensie De man van Venus, bij Passie voor Boeken
Recensie De man van Venus, bij Samenlezenisleuker
Recensie De man van Venus, door Marc-Jan van Dam
Recensie De man van Venus, bij Ikhouvanhorrorfantasyenspanning
Recensie De man van Venus, door Hanneke Tinor-Centi
Recensie De man van Venus, bij RollingStoned
Recensie De man van Venus, bij Connie’s boekenblog
Recensie De man van Venus, bij De Thrillerlezersblog
Uitgelicht De man van Venus, bij De Thriller
Recensie De man van Venus, bij deBoekensalon
Artikel Thriller op vliegveld Hilversum!, door Vliegveld Hilversum (EHHV)
Artikel Wil jij een boek schrijven?, door Wouter ter Reehorst bij Just Be You