Thomas Blekman helpt ondernemers

Thomas Blekman helpt ondernemers

Sinds gisteren is het nieuwe boek ‘Ondernemer in 100 dagen‘ van Thomas Blekman bij alle Nederlandse en Belgische boekhandels verkrijgbaar. Vanmiddag hebben we Thomas de eerste exemplaren van zijn boek overhandigd.

In zijn nieuwe boek helpt Blekman via een stappenplan, praktische tips en interviews met enkele zeer gedreven ondernemers, de lezer om binnen honderd dagen “meters te maken en omzet te behalen”. De kennis is niet alleen samengevat in een papieren boek en een e-book; Blekman verzorgt ook intensieve coaching via een trainingsprogramma.

Vanmiddag brachten onze uitgevers Thomas (midden op foto) zelf de eerste exemplaren van zijn boek.

Gerelateerde berichten

Laat uw reactie achter

Uw reactie*

Uw naam*
Uw website

Annemieke FigeeBert OverbeekBrechtje de LeijbreinDaniel MeyerDe VeranderformuleElke dag feestErik Jan KoedijkfantasyFrank PetersFuturo UitgeversGamificationGroepsdrukGuido de ValkHet FlitsbreinHorst StreckintuitieJohan SteenhoekJorien WeerdenburgJos van RooyenKees LindhoutKoen RomeijnKoppelzonesKracht zonder machtleiderschapLeonie van RijnMaarten SnelmanagementboekMannen en/of VrouwenMarcel RoozeboomMindhackingMonique HooltNanko BoermaneuroNeuroleiderschapPepper KayReset!Rob CoolenRonald van Aggelensci-fiSjaak OverbeekeSusan AmoraalTamarWaardevolle verbindingenWessel de Valk