Succesvolle sessie auteur bij Read Shop

Succesvolle sessie auteur bij Read Shop

Auteur Bert Overbeek heeft vanmiddag een sessie verzorgd in de Read Shop in Doorn. Het werd een groot succes want de auteur verkocht liefst twaalf exemplaren van zijn nieuwe boek ‘Mannen en/of Vrouwen‘.

Het nieuwe boek van Bert is een kleine twee weken geleden verschenen, en sinds verschijning loopt de verkoop ervan prima. Het boek staat inmiddels al op nummer 29 bij Managementboek, het belangrijkste verkoopkanaal van managementboeken in Nederland. Tevens heeft de fraaie Read Shop in Doorn schapruimte vrijgemaakt voor diverse titels van Futuro Uitgevers, waaronder de twee boeken van Bert die afgelopen jaar zijn verschenen: ‘Het Flitsbrein‘ en ‘Mannen en/of Vrouwen‘ dus.

Op deze zaterdagmiddag was het gezellig druk in Doorn, en Bert voerde vele gesprekken met klanten en verkocht dus liefst twaalf exemplaren van zijn boek. Kortom: een succesvolle middag voor de auteur.

Gerelateerde berichten

Laat uw reactie achter

Uw reactie*

Uw naam*
Uw website

Annemieke FigeeBert OverbeekBrechtje de LeijbreinDaniel MeyerDe VeranderformuleDiversiteitElke dag feestErik Jan KoedijkfantasyFrank PetersFuturo UitgeversGamificationGroepsdrukGuido de ValkHet FlitsbreinHorst StreckintuitieJohan SteenhoekJorien WeerdenburgJos van RooyenKees LindhoutKoen RomeijnKoppelzonesKracht zonder machtleiderschapLeonie van RijnMaarten SnelmanagementboekMannen en/of VrouwenMarcel RoozeboomMindhackingMonique HooltNanko BoermaneuroNeuroleiderschapPepper KayReset!Ronald van Aggelensci-fiSjaak OverbeekeSusan AmoraalTamarWaardevolle verbindingenWessel de Valk