Romeijn speelt en schrijft

Romeijn speelt en schrijft

Eind april verschijnt het eerste boek van Koen Romeijn bij Futuro Uitgevers. Zijn spannende debuut is getiteld ‘De Strop Ploeg‘, zo is vandaag bekend geworden.

Koen Romeijn is administratief medewerker, maar ook rockmuzikant en sinds kort dus schrijver. Hij begon als tekstschrijver voor zijn muziek, en later kwam daar het schrijven van satirische columns bij. Maar Koen wilde het schrijven verder ontdekken, en heeft recent het manuscript voor zijn allereerste boek afgerond en dat zal komende maand dus bij Futuro Uitgevers verschijnen. ‘De Strop Ploeg‘ zit in het sci-fi genre en verschijnt eind april als papieren boek en als e-book.

Weten hoe (hard) Romeijn gitaar speelt? Hij treedt op 10 april op in De Melkweg in Amsterdam…

Gerelateerde berichten

Laat uw reactie achter

Uw reactie*

Uw naam*
Uw website

Annemieke FigeeBert OverbeekBrechtje de LeijbreinDaniel MeyerDe VeranderformuleDiversiteitElke dag feestErik Jan KoedijkfantasyFrank PetersFuturo UitgeversGamificationGroepsdrukGuido de ValkHet FlitsbreinHorst StreckintuitieJohan SteenhoekJorien WeerdenburgJos van RooyenKees LindhoutKoen RomeijnKoppelzonesKracht zonder machtleiderschapLeonie van RijnMaarten SnelmanagementboekMannen en/of VrouwenMarcel RoozeboomMindhackingMonique HooltNanko BoermaneuroNeuroleiderschapPepper KayReset!Ronald van Aggelensci-fiSjaak OverbeekeSusan AmoraalTamarWaardevolle verbindingenWessel de Valk