Omslag Werkgeluk! is gereed

Omslag Werkgeluk! is gereed

Vormgevers, auteur en uitgevers hebben vandaag het definitieve omslag gekozen voor het eerste boek van Rob Coolen. De titel van het boek is Werkgeluk! en de uitgave zal eind mei verschijnen.

Coolen heeft momenteel een ‘sabbatical’ en deze gebruikt hij om zijn eerste boek te schrijven. Binnenkort is zijn manuscript geheel af en zal het worden geproduceerd.

Werkgeluk! zal eind mei, zowel als papieren boek als e-book, verschijnen. Het is daarmee de tweede uitgave van het nog jonge Futuro Uitgevers.

Gerelateerde berichten

Laat uw reactie achter

Uw reactie*

Uw naam*
Uw website

Annemieke FigeeBert OverbeekBrechtje de LeijbreinDaniel MeyerDe VeranderformuleElke dag feestErik Jan KoedijkfantasyFrank PetersFuturo UitgeversGamificationGroepsdrukGuido de ValkHet FlitsbreinHorst StreckintuitieJohan SteenhoekJorien WeerdenburgJos van RooyenKees LindhoutKoen RomeijnKoppelzonesKracht zonder machtleiderschapLeonie van RijnMaarten SnelmanagementboekMannen en/of VrouwenMarcel RoozeboomMindhackingMonique HooltNanko BoermaneuroNeuroleiderschapPepper KayReset!Rob CoolenRonald van Aggelensci-fiSjaak OverbeekeSusan AmoraalTamarWaardevolle verbindingenWessel de Valk