Nieuwe thriller in de maak

Nieuwe thriller in de maak

Eind april zal ‘Het Patroon‘ van Wessel de Valk verschijnen. Het is het tweede spannende boek van deze auteur, en het eerste dat bij ons zal verschijnen.

Het boek verschijnt kort voor het grote evenement Elfia 2017, dat in weekend van 29 en 30 april wordt gehouden. De auteur zal zelf ook beide dagen aanwezig zijn om met bezoekers te praten en exemplaren van zijn nieuwe boek te signeren. De thriller ‘Het Patroon‘ is de opvolger van ‘Bestemming Onbekend’, dat al eerder onder een andere naam (en ander ISBN) is verschenen, maar onder de nieuwe naam en met nieuw omslag eind mei eveneens bij Futuro Uitgevers zal verschijnen.

Het Patroon ligt nu nog bij de eindredacteur, maar zal vanaf eind april dus als papieren boek en als e-book verkrijgbaar zijn bij alle Nederlandse en Belgische boekhandels.

Gerelateerde berichten

Laat uw reactie achter

Uw reactie*

Uw naam*
Uw website

Annemieke FigeeBert OverbeekBrechtje de LeijbreinDaniel MeyerDe VeranderformuleElke dag feestErik Jan KoedijkfantasyFrank PetersFuturo UitgeversGamificationGroepsdrukGuido de ValkHet FlitsbreinHorst StreckintuitieJohan SteenhoekJorien WeerdenburgJos van RooyenKees LindhoutKoen RomeijnKoppelzonesKracht zonder machtleiderschapLeonie van RijnMaarten SnelmanagementboekMannen en/of VrouwenMarcel RoozeboomMindhackingMonique HooltNanko BoermaneuroNeuroleiderschapPepper KayReset!Rob CoolenRonald van Aggelensci-fiSjaak OverbeekeSusan AmoraalTamarWaardevolle verbindingenWessel de Valk