Nieuwe boek Adriaan Oomen bijna klaar

Nieuwe boek Adriaan Oomen bijna klaar

Deze week wordt de laatste hand gelegd aan het nieuwe boek van Adriaan Oomen, getiteld ‘Bovenscheidend Vermogen‘. Vanaf volgende week is de titel verkrijgbaar als papieren boek en als e-book.

Vormgever en redacteur ronden deze week het boek af, waarna het naar de drukker kan. Vanaf dinsdag is het boek dan verkrijgbaar bij alle Nederlandse en Belgische verkoopkanalen. Het is het tweede boek van  Adriaan, die vijf jaar geleden het boek ‘Hebbes‘ schreef.

Afgelopen dinsdag was Adriaan in Amsterdam om daar een korte video op te nemen, die binnenkort op deze website en bij onze online verkooppartners (zoals Bol.com, Managementboek etc.) te zien zal zijn en waarin hij meer vertelt over de inhoud van ‘Bovenscheidend Vermogen‘.

 

Gerelateerde berichten

Laat uw reactie achter

Uw reactie*

Uw naam*
Uw website

Annemieke FigeeBert OverbeekBrechtje de LeijbreinDaniel MeyerDe VeranderformuleElke dag feestErik Jan KoedijkfantasyFrank PetersFuturo UitgeversGamificationGroepsdrukGuido de ValkHet FlitsbreinHorst StreckintuitieJohan SteenhoekJorien WeerdenburgJos van RooyenKees LindhoutKoen RomeijnKoppelzonesKracht zonder machtleiderschapLeonie van RijnMaarten SnelmanagementboekMannen en/of VrouwenMarcel RoozeboomMindhackingMonique HooltNanko BoermaneuroNeuroleiderschapPepper KayReset!Rob CoolenRonald van Aggelensci-fiSjaak OverbeekeSusan AmoraalTamarWaardevolle verbindingenWessel de Valk