Neuroleiderschap bereikt de top-3

Neuroleiderschap bereikt de top-3

Wederom een mooie erkenning voor Guido de Valk, auteur van het boek ‘Neuroleiderschap‘ dat afgelopen jaar is verschenen. Het boek werd onlangs al opgenomen in de longlist voor Managementboek van het Jaar, samen met onder andere ‘Waardevolle verbindingen‘ van Nanko Boerma.

De papieren versie van het boek heeft de top-200 bereikt tot op heden. Afgelopen week bereikte het e-book van ‘Neuroleiderschap‘ echter de top-3 bij Managementboek.nl, een fantastisch resultaat en mooie erkenning voor auteur Guido de Valk. In de top-3 van e-books staat ook ‘Nooit af‘ van Martijn Aslander en Erwin Witteveen; hun titel bereikte zelfs de shortlist voor Managementboek van het jaar.  Die titel ging afgelopen week, tijdens een speciale avond in Rotterdam, naar ‘De Corporate Tribe‘ van Danielle Braun en Jitske Kramer.

 

Gerelateerde berichten

Laat uw reactie achter

Uw reactie*

Uw naam*
Uw website

Annemieke FigeeBert OverbeekBrechtje de LeijbreinDaniel MeyerDe VeranderformuleDiversiteitElke dag feestErik Jan KoedijkfantasyFrank PetersFuturo UitgeversGamificationGroepsdrukGuido de ValkHet FlitsbreinHorst StreckintuitieJohan SteenhoekJorien WeerdenburgJos van RooyenKees LindhoutKoen RomeijnKoppelzonesKracht zonder machtleiderschapLeonie van RijnMaarten SnelmanagementboekMannen en/of VrouwenMarcel RoozeboomMindhackingMonique HooltNanko BoermaneuroNeuroleiderschapPepper KayReset!Ronald van Aggelensci-fiSjaak OverbeekeSusan AmoraalTamarWaardevolle verbindingenWessel de Valk