Mooie artikelen over auteurs

Mooie artikelen over auteurs

De auteurs van de boeken ‘Kracht zonder macht‘ en ‘Mannen en/of Vrouwen‘ hebben niet over aandacht te klagen. Vandaag verschenen uitgebreide artikelen op de websites van Computable en De Ondernemer over de thema’s van hun boeken.

Auteur Jos van Rooyen schreef een groot artikel over ‘grip op ketenregie en IT-projecten’ dat vandaag is gepubliceerd op Computable, een bekende website voor en over de IT-branche. Jos schreef samen met Kees Lindhout, Chester Jansen en Harro Philip het boek ‘Kracht zonder macht‘ dat afgelopen december is verschenen. Het complete artikel op Computable is hier te lezen.

Verder verscheen vandaag een groot en sterk inhoudelijk artikel op de website van De Ondernemer, een groot platform voor MKB’ers en ZZP’ers, over ‘diversiteit op de werkvloer’. De redactie staat hierin uitgebreid stil bij (de achtergronden van) het boek ‘Mannen en/of Vrouwen‘ van Bert Overbeek. Dit artikel is de moeite van het lezen meer dan waard.

Gerelateerde berichten

Laat uw reactie achter

Uw reactie*

Uw naam*
Uw website

Annemieke FigeeBert OverbeekBrechtje de LeijbreinDaniel MeyerDe VeranderformuleDiversiteitElke dag feestErik Jan KoedijkfantasyFrank PetersFuturo UitgeversGamificationGroepsdrukGuido de ValkHet FlitsbreinHorst StreckintuitieJohan SteenhoekJorien WeerdenburgJos van RooyenKees LindhoutKoen RomeijnKoppelzonesKracht zonder machtleiderschapLeonie van RijnMaarten SnelmanagementboekMannen en/of VrouwenMarcel RoozeboomMindhackingMonique HooltNanko BoermaneuroNeuroleiderschapPepper KayReset!Ronald van Aggelensci-fiSjaak OverbeekeSusan AmoraalTamarWaardevolle verbindingenWessel de Valk