Mindhacking voor Tweede Kamer?

Mindhacking voor Tweede Kamer?

Auteur Ronald van Aggelen heeft vandaag in Den Haag een exemplaar van zijn nieuwe boek ‘Mindhacking‘ overhandigd aan Tweede Kamerlid Mei Li Vos (van de PvdA).

In ‘Mindhacking‘ behandelt Van Aggelen ‘de praktijk van beinvloeden’, oftewel de kunst van het beinvloeden. Hij combineert dit met praktische voorbeelden en tips om mensen ‘mee te krijgen’. Kortom, een thematiek waarmee velen aan de slag kunnen… en zeker onze volksvertegenwoordigers.

Met zijn nieuwe boek, dat enkele weken geleden is verschenen, wil Ronald van Aggelen, die eerder de boeken ‘Je baan of je leven’ en ‘Dertigers in crisis’ schreef, de angst voor manipuleren wegnemen.

 

Gerelateerde berichten

Laat uw reactie achter

Uw reactie*

Uw naam*
Uw website

Annemieke FigeeBert OverbeekBrechtje de LeijbreinDaniel MeyerDe VeranderformuleDiversiteitElke dag feestErik Jan KoedijkfantasyFrank PetersFuturo UitgeversGamificationGroepsdrukGuido de ValkHet FlitsbreinHorst StreckintuitieJohan SteenhoekJorien WeerdenburgJos van RooyenKees LindhoutKoen RomeijnKoppelzonesKracht zonder machtleiderschapLeonie van RijnMaarten SnelmanagementboekMannen en/of VrouwenMarcel RoozeboomMindhackingMonique HooltNanko BoermaneuroNeuroleiderschapPepper KayReset!Ronald van Aggelensci-fiSjaak OverbeekeSusan AmoraalTamarWaardevolle verbindingenWessel de Valk