Mindhacking breekt diverse records

Mindhacking breekt diverse records

Onze auteur Ronald van Aggelen  staat met zijn boek ‘Mindhacking‘ sinds vandaag op nummer 3 in de verkooplijst van Managementboek, ons belangrijkste verkoopkanaal. Nog nooit bereikte een boek van Futuro Uitgevers een dergelijk hoge verkooppositie.

Een bijzonder fraai resultaat dus voor Ronald, die bovendien  met ‘Mindhacking‘ al 54 dagen in de top-100 lijst bij Managementboek staat. Ook dat is een feestje waard, want nog nooit stond een titel van ons zo lang in die verkooplijst.

Het gaat sowieso lekker met de aandacht voor ‘de praktijk van beinvloeden’. Volgende week verschijnt een artikel met Ronald in het blad ManagementTeam, en zal hij te gast zijn bij de zakenzender New Business Radio. Bovendien verzorgt Ronald volgende maand een sessie tijdens een evenement over ‘leiderschap’.

Gerelateerde berichten

Laat uw reactie achter

Uw reactie*

Uw naam*
Uw website

Annemieke FigeeBert OverbeekBrechtje de LeijbreinDaniel MeyerDe VeranderformuleDiversiteitElke dag feestErik Jan KoedijkfantasyFrank PetersFuturo UitgeversGamificationGroepsdrukGuido de ValkHet FlitsbreinHorst StreckintuitieJohan SteenhoekJorien WeerdenburgJos van RooyenKees LindhoutKoen RomeijnKoppelzonesKracht zonder machtleiderschapLeonie van RijnMaarten SnelmanagementboekMannen en/of VrouwenMarcel RoozeboomMindhackingMonique HooltNanko BoermaneuroNeuroleiderschapPepper KayReset!Ronald van Aggelensci-fiSjaak OverbeekeSusan AmoraalTamarWaardevolle verbindingenWessel de Valk