Liefst twee auteurs op Longlist

Liefst twee auteurs op Longlist

De auteurs Guido de Valk en Nanko Boerma zijn met hun jongste boeken opgenomen in de longlist voor Managementboek van het Jaar. Uit die longlist zal eind april een winnaar bekend worden gemaakt.

Guido de Valk is auteur van ‘Neuroleiderschap’ dat eind november 2015 is verschenen, en Nanko Boerma schreef ‘Waardevolle verbindingen’ dat afgelopen zomer verscheen. De longlist van Managementboek bestaat uit 49 titels, waarvan er dus twee bij Futuro Uitgevers zijn verschenen. Een hele mooie erkenning voor de auteurs, waarmee we ze van harte feliciteren. Maar daarnaast zijn we zelf ook een beetje trots; Futuro Uitgevers is gestart op 1 maart 2015 en heeft in tien maanden negen managementboeken uitgebracht waarvan er dus twee genomineerd zijn.

De longlist wordt later nog teruggebracht tot een shortlijst met vijf titels, en de uiteindelijke winnaar wordt eind april bekend gemaakt tijdens een speciale avond in Rotterdam.

Gerelateerde berichten

Laat uw reactie achter

Uw reactie*

Uw naam*
Uw website

Annemieke FigeeBert OverbeekBrechtje de LeijbreinDaniel MeyerDe VeranderformuleElke dag feestErik Jan KoedijkfantasyFrank PetersFuturo UitgeversGamificationGroepsdrukGuido de ValkHet FlitsbreinHorst StreckintuitieJohan SteenhoekJorien WeerdenburgJos van RooyenKees LindhoutKoen RomeijnKoppelzonesKracht zonder machtleiderschapLeonie van RijnMaarten SnelmanagementboekMannen en/of VrouwenMarcel RoozeboomMindhackingMonique HooltNanko BoermaneuroNeuroleiderschapPepper KayReset!Rob CoolenRonald van Aggelensci-fiSjaak OverbeekeSusan AmoraalTamarWaardevolle verbindingenWessel de Valk