Interview met Johan Steenhoek in FD

Interview met Johan Steenhoek in FD

Afgelopen zaterdag heeft auteur Johan Steenhoek met een groot interview in het FD gestaan. De auteur van de roman ‘Heleen’ was te gast in de rubriek ‘FD Persoonlijk’.

In deze rubriek worden mensen geinterviewd die te maken hebben gehad met een groot persoonlijk verlies. Johan Steenhoek verloor zijn vrouw Marlène na een hersenbloeding. Terwijl hij haar dagelijks bezocht en verzorgde in het verpleegtehuis, werd hij verliefd op een gezamenlijke vriendin. Hierover schreef hij de autobiografische roman ‘Heleen’.

Het complete interview is na te lezen op de website van het FD.

Gerelateerde berichten

Laat uw reactie achter

Uw reactie*

Uw naam*
Uw website

Annemieke FigeeBert OverbeekBrechtje de LeijbreinDaniel MeyerDe VeranderformuleElke dag feestErik Jan KoedijkfantasyFrank PetersFuturo UitgeversGamificationGroepsdrukGuido de ValkHet FlitsbreinHorst StreckintuitieJohan SteenhoekJorien WeerdenburgJos van RooyenKees LindhoutKoen RomeijnKoppelzonesKracht zonder machtleiderschapLeonie van RijnMaarten SnelmanagementboekMannen en/of VrouwenMarcel RoozeboomMindhackingMonique HooltNanko BoermaneuroNeuroleiderschapPepper KayReset!Rob CoolenRonald van Aggelensci-fiSjaak OverbeekeSusan AmoraalTamarWaardevolle verbindingenWessel de Valk