Horst Streck ‘gaat’ lekker

Horst Streck ‘gaat’ lekker

Het boek ‘Gamification‘ is pas sinds twee weken leverbaar, maar auteur Horst Streck ‘timmert al lekker aan de weg’ in die korte periode.

Zijn boek is inmiddels al ‘voorgeschreven’ aan studenten bij een opleiding van de Hogeschool Inholland te Rotterdam, en dat is (zeker gelet op het feit dat het boek net verschenen is) een erg mooi resultaat. Tevens mocht de auteur gisteren verschijnen bij het radioprogramma Nieuws & Co op NPO Radio 1 om kort te vertellen over hoe je gedrag kunt sturen met behulp van gaming. Het interview is hier terug te luisteren.

In zijn boek boek behandelt Horst Streck de mogelijkheden van gaming in zowel bedrijfsleven, onderwijs als gezondheidszorg. Het boek is bij alle Nederlandse en Belgische boekhandels verkrijgbaar.

Gerelateerde berichten

Laat uw reactie achter

Uw reactie*

Uw naam*
Uw website

Annemieke FigeeBert OverbeekBrechtje de LeijbreinDaniel MeyerDe VeranderformuleElke dag feestErik Jan KoedijkfantasyFrank PetersFuturo UitgeversGamificationGroepsdrukGuido de ValkHet FlitsbreinHorst StreckintuitieJohan SteenhoekJorien WeerdenburgJos van RooyenKees LindhoutKoen RomeijnKoppelzonesKracht zonder machtleiderschapLeonie van RijnMaarten SnelmanagementboekMannen en/of VrouwenMarcel RoozeboomMindhackingMonique HooltNanko BoermaneuroNeuroleiderschapPepper KayReset!Rob CoolenRonald van Aggelensci-fiSjaak OverbeekeSusan AmoraalTamarWaardevolle verbindingenWessel de Valk