Geslaagd feestje met Monique Hoolt

Geslaagd feestje met Monique Hoolt

Vanavond heeft in het Verzetsmuseum in Amsterdam de boeklancering plaatsgevonden van ‘Tamar‘, de debuutroman van auteur Monique Hoolt. Ruim vijftig mensen waren op het feestje afgekomen.

Het was een geslaagd evenement waarbij Monique meer vertelde over de totstandkoming van de oorlogsroman en acteur, cabaretier en tekstschrijver Paul Groot een stuk voorlas uit het boek. Verder was er een (zeer fraaie) muzikale omlijsting door violiste Naomi Bach met het Strijkkwartet Jonge Strijkers Amsterdam, en mocht Monique na afloop menig boek signeren. Kortom, een mooi en drukbezocht feestje op een passende locatie.

De oorlogsroman ‘Tamar’ is sinds eind februari bij alle Nederlandse en Belgische boekhandels verkrijgbaar (als papieren boek en als e-book).

Gerelateerde berichten

Laat uw reactie achter

Uw reactie*

Uw naam*
Uw website

Annemieke FigeeBert OverbeekBrechtje de LeijbreinDaniel MeyerDe VeranderformuleDiversiteitElke dag feestErik Jan KoedijkfantasyFrank PetersFuturo UitgeversGamificationGroepsdrukGuido de ValkHet FlitsbreinHorst StreckintuitieJohan SteenhoekJorien WeerdenburgJos van RooyenKees LindhoutKoen RomeijnKoppelzonesKracht zonder machtleiderschapLeonie van RijnMaarten SnelmanagementboekMannen en/of VrouwenMarcel RoozeboomMindhackingMonique HooltNanko BoermaneuroNeuroleiderschapPepper KayReset!Ronald van Aggelensci-fiSjaak OverbeekeSusan AmoraalTamarWaardevolle verbindingenWessel de Valk