Faas voor de camera

Faas voor de camera

Vanmiddag zijn in Amsterdam de video-opnames gemaakt met Hans Faas, de auteur van het nieuwe boek ‘Verkopen met mensenkennis‘.

Zoals gebruikelijk bij Futuro Uitgevers wordt bij elk nieuw boek (en e-book) een korte video opgenomen met de auteur(s). Deze wordt dan verspreid via onze social mediakanalen, maar is ook te bekijken op de productpagina’s bij Bol.com, Ako.nl en Managementboek.nl. Vanmiddag was het de beurt aan Hans Faas, die recent zijn tweede boek ‘Verkopen met mensenkennis‘ uitbracht. Cameraman Davy Braakman ging aan de slag met de auteur, onder toeziend oog van de beide uitgevers. De opnames verliepen “behoorlijk vlot” en het eindresultaat is binnenkort online te bekijken.

Gerelateerde berichten

Laat uw reactie achter

Uw reactie*

Uw naam*
Uw website

Annemieke FigeeBert OverbeekBrechtje de LeijbreinDaniel MeyerDe VeranderformuleElke dag feestErik Jan KoedijkfantasyFrank PetersFuturo UitgeversGamificationGroepsdrukGuido de ValkHet FlitsbreinHorst StreckintuitieJohan SteenhoekJorien WeerdenburgJos van RooyenKees LindhoutKoen RomeijnKoppelzonesKracht zonder machtleiderschapLeonie van RijnMaarten SnelmanagementboekMannen en/of VrouwenMarcel RoozeboomMindhackingMonique HooltNanko BoermaneuroNeuroleiderschapPepper KayReset!Rob CoolenRonald van Aggelensci-fiSjaak OverbeekeSusan AmoraalTamarWaardevolle verbindingenWessel de Valk