Faas spreekt ondernemers toe

Faas spreekt ondernemers toe

Auteur Hans Faas is met zijn nieuwe boek ‘Verkopen met mensenkennis‘ niet alleen de top-500 binnengekomen bij managementboek.nl, maar heeft ook een mooie column geschreven voor de website Baaz.

Faas’ boek is ruim een maand geleden verschenen. In zijn boek behandelt hij de ‘menselijke factoren’ die een rol spelen bij verkopen, maar (meer in het algemeen) bij interactie tussen mensen. Hierin spelen product- en vakkennis natuurlijk een belangrijke rol, maar het ‘kennen’ en ‘herkennen’ van gedrag is minstens zo belangrijk. In zijn column op het ondernemersplatform Baaz, die vandaag geplaatst is, gaat hij hier nader op in. De column is hier te lezen.

 

Gerelateerde berichten

Laat uw reactie achter

Uw reactie*

Uw naam*
Uw website

Annemieke FigeeBert OverbeekBrechtje de LeijbreinDaniel MeyerDe VeranderformuleElke dag feestErik Jan KoedijkfantasyFrank PetersFuturo UitgeversGamificationGroepsdrukGuido de ValkHet FlitsbreinHorst StreckintuitieJohan SteenhoekJorien WeerdenburgJos van RooyenKees LindhoutKoen RomeijnKoppelzonesKracht zonder machtleiderschapLeonie van RijnMaarten SnelmanagementboekMannen en/of VrouwenMarcel RoozeboomMindhackingMonique HooltNanko BoermaneuroNeuroleiderschapPepper KayReset!Rob CoolenRonald van Aggelensci-fiSjaak OverbeekeSusan AmoraalTamarWaardevolle verbindingenWessel de Valk