Boekenfeestje met Jorien Weerdenburg

Boekenfeestje met Jorien Weerdenburg

Vanavond is het boek ‘De Veranderformule‘ in aanwezigheid van tientallen collega’s, vrienden en familieleden door auteur Jorien Weerdenburg overhandigd aan haar vader. Het was een gezellig samenzijn.

Jorien had de perfecte dag uitgekozen, want amper drie dagen nadat het boek is verschenen staat het al op nummer 49 in de verkooplijst van Managementboek. Zowaar een fraai (tussen)resultaat voor Jorien, die met ‘De Veranderformule‘ haar eerste boek heeft afgeleverd. En daar mocht op geproost worden vanavond.

Het boek is alweer de 27e titel van Futuro Uitgevers, en ‘aanleiding’ was een uitspraak van Jorien in een interview met NRC dat ze de ambitie had om (ooit) een managementboek te schrijven. Van het een komt het ander, zullen we maar zeggen. 

Gerelateerde berichten

Laat uw reactie achter

Uw reactie*

Uw naam*
Uw website

Annemieke FigeeBert OverbeekBrechtje de LeijbreinDaniel MeyerDe VeranderformuleElke dag feestErik Jan KoedijkfantasyFrank PetersFuturo UitgeversGamificationGroepsdrukGuido de ValkHet FlitsbreinHorst StreckintuitieJohan SteenhoekJorien WeerdenburgJos van RooyenKees LindhoutKoen RomeijnKoppelzonesKracht zonder machtleiderschapLeonie van RijnMaarten SnelmanagementboekMannen en/of VrouwenMarcel RoozeboomMindhackingMonique HooltNanko BoermaneuroNeuroleiderschapPepper KayReset!Rob CoolenRonald van Aggelensci-fiSjaak OverbeekeSusan AmoraalTamarWaardevolle verbindingenWessel de Valk