Boek Jos Gielkens is te koop

Boek Jos Gielkens is te koop

Vanaf vandaag is het nieuwe boek ‘Service Management‘ van auteur Jos Gielkens bij alle Nederlandse en Belgische boekhandels te koop. En zelf hebben we vandaag het eerste exemplaar opgehaald bij de drukker.

In zijn nieuwe boek met de ondertitel ‘in 4 stappen van methode naar meerwaarde‘ geeft de zeer ervaren trainer/docent zijn visie op service management. Hoewel de theorie niet achterwege blijft, is het vooral een praktisch boek geworden met overzichtelijke stappen en voorbeelden uit de praktijk. Jos schreef eerder al diverse boeken, zoals  ‘Participeren in projecten’ en IT en Management’. Uiteraard is de nieuwe titel weer als papieren boek en als e-book te koop. Zie voor een preview van zijn boek, dit artikel op de website van Managementboek.

Gerelateerde berichten

Laat uw reactie achter

Uw reactie*

Uw naam*
Uw website

Annemieke FigeeBert OverbeekBrechtje de LeijbreinDaniel MeyerDe VeranderformuleElke dag feestErik Jan KoedijkfantasyFrank PetersFuturo UitgeversGamificationGroepsdrukGuido de ValkHet FlitsbreinHorst StreckintuitieJohan SteenhoekJorien WeerdenburgJos van RooyenKees LindhoutKoen RomeijnKoppelzonesKracht zonder machtleiderschapLeonie van RijnMaarten SnelmanagementboekMannen en/of VrouwenMarcel RoozeboomMindhackingMonique HooltNanko BoermaneuroNeuroleiderschapPepper KayReset!Rob CoolenRonald van Aggelensci-fiSjaak OverbeekeSusan AmoraalTamarWaardevolle verbindingenWessel de Valk