Blekman: ‘Iedereen is ondernemer’

Blekman: ‘Iedereen is ondernemer’

Vandaag is een mooi artikel van auteur Thomas Blekman over ondernemerschap verschenen op de website van Baaz, platform voor ondernemers en zzp’ers.

Blekman is ondernemer, spreker en clinical professor aan de RSM Erasmus Universiteit. Hij schreef eerder het spraakmakende boek ‘Corporate Effectuation‘ en recent is bij Futuro Uitgevers zijn nieuwe boek ‘Ondernemer in 100 dagen‘ verschenen.

Thomas Blekman stelt in het artikel op de website van Baaz onder andere: “Een baan voor het leven bestaat al lang niet meer. Iedereen is ondernemer. Arbeidsloon is een tijdelijk verdienmodel.” Verder licht de auteur de belangrijkste elementen uit ‘Ondernemer in 100 dagen‘ toe. Het complete artikel is op de website van Baaz te lezen.

 

 

Gerelateerde berichten

Laat uw reactie achter

Uw reactie*

Uw naam*
Uw website

Annemieke FigeeBert OverbeekBrechtje de LeijbreinDaniel MeyerDe VeranderformuleElke dag feestErik Jan KoedijkfantasyFrank PetersFuturo UitgeversGamificationGroepsdrukGuido de ValkHet FlitsbreinHorst StreckintuitieJohan SteenhoekJorien WeerdenburgJos van RooyenKees LindhoutKoen RomeijnKoppelzonesKracht zonder machtleiderschapLeonie van RijnMaarten SnelmanagementboekMannen en/of VrouwenMarcel RoozeboomMindhackingMonique HooltNanko BoermaneuroNeuroleiderschapPepper KayReset!Rob CoolenRonald van Aggelensci-fiSjaak OverbeekeSusan AmoraalTamarWaardevolle verbindingenWessel de Valk